Heti terasz menü

Asztalfoglalás és ételkiszállítás
esetén is hívja az alábbi telefonszámok egyikét:
Kollégáink örömmel rendelkezésre állnak!
+36 26 / 340-465
+36 70 / 6333-637
Heti ebéd menü
EBÉD MENÜ RENDELHETŐ
HÉTFŐ - PÉNTEK: 12:00 - 15:00
EBÉD MENÜ ÁRAINK:
ELŐÉTEL: 810.-
KÉTFOGÁSOS MENÜ (LEVES+FŐÉTEL) 2.250.-
DESSZERT / 15-20 dkg: 810.-
A VENDÉGLŐBEN IS FOGYASZTHATÓ
ÉS ELVITELRE IS KÉRHETŐ!
Az ár csomagolási díjat nem tartalmaz.
HÉTFŐ (MÁRCIUS 1.)
Tonhalas bruscetta
A. Alföldi pulykaragú leves
B. Sajtkrémleves, crouton
A. Sertés húspogácsa, tejszínes gombamártás, párolt rizs
B. Milánói spagetti, reszeltsajt
Pavlova, erdei gyümölcs
KEDD (MÁRCIUS 2.)
Pulyka és májpástétom, házi kenyér, ecetes zöldségek
A. Szarvascsontleves, leveszöldség, szójás gomba, palacsintametélt
B. Karfiolkrémleves, crouton
A. Zöldborsófőzelék, sertés és zelleres hajdinafasírt
B. Csirkemell őszibarackkal sütve, burgonyapüré, bacon
Tejberizshab, csoki, mogyoró
SZERDA (MÁRCIUS 3.)
Paprikás császár, lilahagyma, házi kenyér
A. Korhelyleves, füstölthússal, kaporral
B. Lebbencsleves
A. Vadas marhatokány, pirított zsemlegombóc, répasaláta
B. Rakott zöldbab, sertéshússal
Mazsolás rakott túrósnudli
CSÜTÖRTÖK (MÁRCIUS 4.)
Tejszínes spenót, tojás royal
A. Májgaluskaleves
B. Mediterrán paradicsomkrémleves (cukkini, narancs, fokhagyma, olíva)
A. Rántott csirkemell, coleslaw, héjas sült burgonya
B. Sólet (tarkabab, fehérbab, gersli), szarvas- és lecsókolbász
Fahéjas-mogyorós palacsinta (2 db/adag), szilva, házi tejszínhab
PÉNTEK (MÁRCIUS 5.)
Paradicsomos gabonasaláta, olívabogyó
A. Libahúsleves, cérnametélt, főtt hús, zöldségek
B. Frankfurtileves
A. Mézes-mustáros csirkecomb, pepperoni salsa, burgonyapüré
B. Krumplistészta, savanyúság
Császármorzsa, baracklekvár