Heti terasz menü

Asztalfoglalás és ételkiszállítás
esetén is hívja az alábbi telefonszámok egyikét:
Kollégáink örömmel rendelkezésre állnak!
+36 26 / 340-465
+36 70 / 6333-637
Heti ebéd menü
EBÉD MENÜ RENDELHETŐ
HÉTFŐ - PÉNTEK: 12:00 - 15:00
EBÉD MENÜ ÁRAINK:
LEVES: 1.120.- FŐÉTEL: 2.695.-
KÉTFOGÁSOS MENÜ (LEVES+FŐÉTEL) 3.815.-
DESSZERT / 15-20 dkg: 1.365.-
A VENDÉGLŐBEN IS FOGYASZTHATÓ
ÉS ELVITELRE IS KÉRHETŐ!
Az ár csomagolási díjat nem tartalmaz.
HÉTFŐ (ÁPRILIS 28.)
A. Bodzás szilvaleves, étcsokival (L)
B. Magyaros burgonyaleves, deszkás galuska (G)
A. Szarvassült, gratin burgonya, barnamártás, aszalt gyümölcs (G, L)
B. Serpenyős babycsirke, coleslaw saláta, rizs (L)
Rakott mákos kalács, meleg sodó (G, L)
KEDD (ÁPRILIS 29.)
A. Kápia paprikás édesburgonya krémleves, sült tofu (L)
B. Kéksajtos hagymaleves, kolbászos kruton (G, L)
A. Paradicsomos káposztafőzelék, rántott cukkini és csemege karaj (G)
B. Baconös -cheddar sajtos csirkefalatok, papardelle tészta,
mandulás medvehagyma pesto (G, L)
Diós-almás rétes, mangós joghurt (dió, L, G)
SZERDA (ÁPRILIS 30.)
A. Kacsahúsleves, üvegtészta, zöldségek (mentes)
B. Csorba leves (lestyán, sertéshúsgolyó, zöldség, tejföl, citrom) (L)
A. Bolognai lasagne, sajttal, sertés és marhahússal (G, L)
B. Sertés karaj Vadász módra (csirkemáj, gomba, vörösboros mártás, mustár), rösti, rizs (mentes)
Zabkekszes sajttorta, áfonya (G, L)
CSÜTÖRTÖK (MÁJUS 1.)
ÜNNEPNAP
PÉNTEK (MÁJUS 2.)
MUNKASZÜNETI NAP