Széchenyi 2020 logó

Esküvői helyszín és szolgáltatásaink

Meghitt környezetben, hamisíthatatlan sváb vendégszeretettel, díjnyertes borainkkal és minőségi alapanyagokból készült ételeinkkel várjuk a friss házasokat, hogy életük nagy napját felejthetetlenné tehessük.

Mondjátok ki a boldogító igent, Budapesttől pár kilométerre, Budakalászon a vidéki romantikájú és rusztikus hangulatú Schieszl Vendéglő és Borházban vagy bármilyen általad választott helyszínen és catering csapatunk garantálja, hogy nem csak emlékezetessé teszi a nagy napot, de páratlan gasztroélményben is lesz része az egész vendégseregnek.

Javaslatainkat örömmel pontosítjuk konkrét igényeiteknek és észrevételeiteknek megfelelően. Árképzésünk rugalmas, a javaslatokat minden esetben a Ti elképzeléseitekhez és költségkeretetekhez igyekszünk igazítani. Kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal az elérhetőségeink egyikén!

“Jó szívvel ajánljuk mindenkinek lagzi helyszínként a Schieszl Vendéglő és Borházat, akik meghitt környezetben, családias légkörben, finom sváb ételek és Balaton-felvidékről származó szőlőből készített borok mellett szeretne ünnepelni… A Nagy Napon egyáltalán nem kellett izgulnunk azon, hogy rendben lesz-e minden… A Vendéglő által ajánlott menüt választottuk és közel egy év után is emlegetik a vendégek, hogy milyen finomat ettek.”

(Enikő & Tamás)

“Az ételek fantasztikusak voltak, minőségi alapanyagokból összeállítva. Abszolút érződött a felszolgáláson, dekoráláson, ételeken, hogy a Schieszl Vendéglő és Borház garanciát vállal a minőségért és fontos nekik, hogy a vendég családias környezetben, jól érezze magát és finomakat egyen és igyon. A vendégek még sokáig emlegették, milyen finom volt a menü. Szeretnénk megköszönni az egész csapatnak, hogy munkájukkal hozzájárultak a Nagy Napunk sikeréhez! Bátran ajánljuk őket minden házasulandó párnak!

(Eszter & István)

Termeink

A Schieszl Vendéglőben létszám függvényében négy különböző nagyságú és hangulatú terem áll rendelkezésünkre. A termek mindegyike szeparált, klimatizált helyiség. Parkolás a helyszínen ingyenesen biztosított.

Első helyiség

Világos, üvegajtós helyiség
a bejárat mellett.
Maximális létszám: 12 fő

Kispince

Családias hangulatú, borospince hatású, kőből kirakott terem.
Maximális létszám: 25 fő

Újhelyiség

Világos helyiség a Vendéglő lenti szeparált részében, szembe a borkóstoló helyszínével, a 300 éves Öreg-pincével, külön kijárattal az alsó udvarba.
Maximális létszám: 40 fő

Díszterem

A legnagyobb terem a Vendéglőben, az emeleti részen található, külön tálaló helyiséggel, italpulttal, mosdóval és kijárattal.
Maximális létszám: 80 fő

Szolgáltatások

catering külső helyszínen

Ha álmai helyszínét megtalálta, de a catering még hiányzik, mi vállaljuk a kitelepülést teljes
felszereltséggel, személyzettel és igény esetén bútorokkal, hinterland sátorral.

catering otthonában

Catering szolgáltatásunkat akár saját otthonában is élvezheti. Válassza a jól megszokott, barátságos
otthoni környezetet és mi oda visszük Önöknek a vendéglői hátteret.

liget program

Igazi rusztikus vendégfogadó program, eredeti Berkel-szeletelővel, barrique hordókkal, házi
mangalica sonkával. Tökéletes program lehet a vendégek számára, amíg az ifjú pár fotózkodik.

borkostoló

Bevezető program a lagzi előtti hangolódáshoz, a vendéglő 300 éves pincéjében, 3 fajta saját
termelésű és palackozású bor kóstolása, pogácsával és egy kis Schieszl családismertetővel. Kitűnő
helyszín lehet az ifjú párnak beszédet mondani a násznép előtt.

Az információkat tájékoztatás jeleggével tettük közzé, de egyéni igényeit és ötleteket is szívesen fogadjuk. Kérjük az árajánlat kérő űrlap segítségével írd meg nekünk elképzeléseiteket esküvőtökről és mi felvesszük a kapcsolatot!

Esküvői árajánlatkérés

Schieszl box

Online rendelés