Új év, új célok

Kedves Vendégeink!

Az Új Év mindig új terveket, célokat és kihívásokat hoz magával. Nincsen ez máshogy nálunk sem, ugyanis mi is egy nagy dologra szántuk el magunkat. Ez pedig nem más, mint a teljes nagy konyhánk felújítása és felszerelése a legmodernebb gépekkel és technológiával. Mivel a padlótól a plafonig felújításra kerül a konyha, így ez idő alatt a vendéglő lenti tere és a lenti konyha zárva lesz. A vendéglátás azonban zavartalanul fog üzemelni a felújított Dísztermünkben a hozzá tartozó, szintén nemrégiben kialakított és felújított konyhával. Az előzetes foglalás mindenképpen javasolt.

A felújítás befejeztével pedig az új konyhával, új technológiával és új étlappal nagyon bízunk benne, hogy igazán különleges gasztronómiai élményeket tudunk nyújtani Önöknek.

A felújítás megkezdéséhez és a teljes konyha átköltöztetéséhez sajnos két napig szükségünk van a teljes személyzetre és a teljes vendéglő területére, így 01.09-10-én (hétfőn és kedden) a teljes vendéglő zárva tart, kiszállításra és elvitelre sincs lehetőség. 01.11-e szerdától ismét fogadunk minden kedves Vendégünket és a kiszállítás, illetve elvitel is ismét zavartalanul üzemel.